Ігровий автомат Піраміди від Mega Jack (Aztec Gold)
3.0/5

Ігровий автомат Піраміди від Mega Jack (Aztec Gold)

Home » Ігровий автомат Піраміди від Mega Jack (Aztec Gold)

Ацтеки завжди привертали увагу своїми багатствами, і цю атмосферу відтворює ігровий автомат Aztec Gold, який був випущений ще у 2001 році розробником Mega Jack. Представлений слот є одним із найбільш популярних серед шанувальників, попри застарілу графіку. Категорія “гральні автомати піраміда” дозволяють гравцям стати претендентами на солідний виграш.

Характеристики ігрового автомата Піраміди

Aztec Gold автомат переносить гравців в атмосферу давньої ацтекської цивілізації. Графіка виглядає примітивно, але це легко пояснюється роком появи емулятора. Слот оформлений яскраво й імітує реальний гральний автомат. Позначки ліній знаходяться зліва і справа, а навігаційна панель, виконана у вигляді кнопок, внизу.

😎 Провайдер

Mega Jack

📶 RTP

95,99%

👀 Волатильність

Середня

🟰 Кількість доступних ліній

21

🎰 Кількість барабанів

5

🎲 Фріспіни

Немає

🎮 Бонусна гра

є

💵 Мінімальна/максимальна ставка

0,01/105

💰 Максимальний виграш

3150000

У правому верхньому куті можна увімкнути турбо режим і вимкнути звук за бажанням. Також доступна опція авто гри, яка дозволяє увімкнути автоматичні оберти зі встановленою ставкою і кількістю ліній.

Характеристики ігрового автомата Піраміди

Як грати в слот Aztec Gold

Перед стартом гри потрібно вибрати ігровий режим: на гроші чи демо-версія. Можна в ігрові автомати онлайн грати безплатно піраміда має демонстраційний режим для оцінки та тестування. Гравець має обрати кількість ліній з виграшами і встановити розмір ставки на кожну лінію. Після обертання на полі з’являються комбінації символів, які формують виграші.

Бонусний раунд має два рівні та активується після випадання на барабанах у будь-якому місці трьох символів у вигляді пірамід. У новому вікні з’явиться поле з 6 пірамідами справа. Гравець має три спроби, щоб натиснути на піраміди, за якими знаходиться бонус. Найдорожча – діамантова піраміда. Якщо вона випадає, то гемблеру відкривається другий рівень гри. Тут потрібно відкривати комірки (всього їх 25 штук) і забрати призи.

Комбінації та виграші емулятора

Ігрові автомати піраміда мають різноманітні символи, що формують комбінації. Цінність символів різна, а значить сума виграшу буде різною. Нижче наведена вартість кожного з них.

Символ

2 штуки

3 штуки

4 штуки

5 штук

Дракон

х2

х25

х200

х3000

Ацтек зі світлим волоссям

х20

х100

х1000

Ацтек із темним волоссям

х20

х100

х750

Сокіл

х20

х100

х500

Пума

х10

х20

х100

Помідори, маїс, жаба, альпака

х5

х10

х100

Божество (Scatter-символ)

х2

х10

х50

Найціннішим символом є дракон, який гарантує помноження виграшу на максимальний множник. При максимальній ставці п’ять драконів на полі гарантують найбільшу можливу суму виграшу.

Особливості слота Aztec Gold

Гра в ігрові автомати піраміда онлайн вирізняється деякими особливостями. Наприклад, після випадання виграшної комбінації гравець може відкрити ризикову гру. У ній потрібно вибрати карту, і якщо карта виявиться вищою за рангом, ніж показана на екрані, виграш подвоюється. У протилежному випадку виграш за поточний спін буде втрачено.

Як виграти в Aztec Gold: рекомендації та поради

Ігрові автомати онлайн піраміда не має прогресивного джекпоту, але великі виграші можна отримати завдяки виграшним комбінаціям та бонусним раундам. Потрібно вибрати кількість активних ліній для ставок. Рекомендація – грати з усіма доступними лініями. Це збільшить шанси на виграш.

Висновок

Aztec Gold є класичним ретро-слотом, який дає можливість перенестися у світ ацтеків і отримати щедрий виграш. До того ж зіграти в ігрові автомати безкоштовно піраміди можна на будь-якому гаджеті: комп’ютер, телефон, планшет.

Поширені питання про ігрові автомати Aztec Gold

❓ Чи можна грати в ігрові автомати піраміда онлайн бесплатно?
Так, можна. Для цього потрібно вибрати демо-версію перед початком гри. Тоді гравець отримує можливість грати в ігрові автомати онлайн бесплатно піраміди без внесення депозиту, на віртуальні кошти, але без виведення виграшу.
❓ Який символ у грі приносить найбільший виграш?
Це дракон. Випадання його у кількості п’яти штук збільшує суму ставки у 3000 разів. Важливу роль відіграють Scatter-символи у вигляді піраміди. Поява на полі мінімум трьох цих символів активує бонусну гру.
❓ Чи потрібна реєстрація для гри в Aztec Gold?
Грати в ігрові автомати піраміди бесплатно можна у демонстраційному режимі. Для цього не потрібно реєструватися в онлайн-казино. А от для гри на гроші реєстрація є обов’язковою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© Copyright 2023 lipovec-rada.org.ua | Ігрові автомати