Ігровий автомат Книжки (Бук оф Ра)
5.0/5

Ігровий автомат Книжки (Бук оф Ра)

Home » Ігровий автомат Книжки (Бук оф Ра)

Слот Book of Ra – це популярний ігровий автомат від австрійського провайдера Novomatic (він же Gaminator). Гра була випущена у 2007 році. Згодом слот набув статусу культового і започаткував цілий жанр. Ігрові автомати Книжки дозволяють зірвати великий виграш. Спіймати 3 книжки у цій грі – заповітна мрія мільйонів гемблерів з усього світу.

Характеристики грального автомата Книжки

Інтерфейс гри досить яскравий. Меню зручне та зрозуміле навіть для новачків. Графіка високоякісна та деталізована, з анімаційними ефектами та приємним звуковим супроводом. Тематика заснована на давньоєгипетській міфології. У таблиці нижче зібрані основні характеристики гральних автоматів Книжки:

😎 Виробник

Novomatic

⚙️ Рік випуску

2007

🔗 RTP

95.10%

💸 Волатильність

Висока

💰 Мінімальний депозит

1 грн

🎰 Кількість ігрових ліній

9 (10 – у версії Deluxe)

👌 Фриспіни

Є

📱 Мобільна Версія

Є

Слот Бук оф Ра складається із 5 барабанів, на кожному з яких по 3 символи. Що стосується функцій, передбачено лише необхідний набір:

  • кнопки для керування кількістю ліній;
  • інструменти регулювання розміру ставок;
  • таблиця з властивостями символів та множників;
  • функція автоматичного обертання барабанів (кількість обертань не можна змінити).

Мінімальний депозит складає 1 грн, тож грати ви зможете з будь-яким бюджетом. Крім того, передбачено бонусний раунд.

Характеристики грального автомата Книжки

Як грати в слот Бук оф Ра

Щоб почати грати, потрібно налаштувати кількість активних ліній та розмір ставки. Завдання гравця – збирати комбінації з однакових зображень на активних лініях виплат. У разі успіху гравець отримує відповідну грошову винагороду та бонуси.

У бонусному раунді гравець отримує 10 фриспінів. Головний символ “Книга Ра” може розширюватись на всю барабанну клітку, тим самим гарантуючи великі виграші. Також є можливість грати в режимі “Ризик”, де у вас є шанс подвоїти свій виграш, відгадуючи масть або колір наступної карти.

Комбінації та виграші грального автомата

Виграш чекає на гравця за поєднання 2, 3, 4 або 5 однакових зображень, які з’явилися після закінчення одного спина на активному напрямку. Таблиця виплат в ігрових автоматах онлайн Книги виглядає наступним чином:

Символи

2

3

4

5

10, J, Q

х2

х25

х100

K, A

х5

х40

х150

Книжка (Scatter)

х2

х20

х200

Жук скарабей, бог Ра

х5

х30

х100

х750

Саркофаг

х5

х40

х400

х2000

Шукач скарбів

х10

х100

х1000

х5000

Ланцюжок починається на першій котушці та розташовується зліва направо. Піктограми повинні бути розташовані на суміжних рядах по вертикалі. Мінімальна кількість елементів у комбінації залежить від символу: два для середньо- та високооплачуваних картинок, три для піктограм зі скромними множниками.

Особливості слота Бук оф Ра

Головний символ “Книга Ра” представлений у кількох іпостасях (він одночасно є символом “вайлда” та “скаттера”). Головний символ також здатний запустити бонусний раунд з фриспінами. Ключем до бонусного раунду є 3 і більше “скаттера”.

Найвигіднішими особливостями ігрового автомата є безкоштовні спіни та можливість збільшувати виплати в раунді на подвоєння. Прогресивного джекпоту немає.

Як виграти в Book of Ra: рекомендації експертів

Розраховувати на великі виграші у Book of Ra deluxe слот можна навіть із мінімальними витратами. Частіше використовуйте максимальну кількість ліній – так шансів на виграш буде більше. Варто ставити трохи вище за мінімум. З максимальною ставкою можна легко витратити весь бюджет. Тому слід розподілити банкрол на всю ігрову сесію.

Висновок

Якщо ви любите слоти та історію Стародавнього Єгипту, тоді гральні автомати Книжки стануть чудовим вибором для вас. Однак є ризик втратити гроші, тому дотримуйтесь принципів відповідальної гри та встановлюйте ліміти на ставки.

Поширені питання про ігрові автомати Book of Ra

❓ Хто і в якому році створив слот Бук оф Ра?
Це винахід відомої компанії Novomatic (Gaminator). Дата випуску – 2007 рік. Згодом було розроблено безліч версій ігрового автомата Книжки, на підставі яких можна спостерігати його удосконалення.
❓ Який символ Book of Ra приносить найбільший виграш?
Це Шукач скарбів, випадання якого у кількості п’яти штук збільшує суму ставки у 5000 разів. Важливу роль відіграє “Книга Ра” – виконує функцію комбінованого символу – Wild-Scatter.
❓ Чи є у грі фриспіни?
Є, мінімальна їх кількість – 10, а максимальна не встановлена. Фриспіни активуються при випаданні 3 і більше скаттерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© Copyright 2023 lipovec-rada.org.ua | Ігрові автомати