Правила користування

Home » Правила користування

Сайт lipovec-rada.org.ua дає можливість усім користувачам ознайомитися з ігровими автомати в режимі онлайн. Тут можна знайти виключно безкоштовні слоти, оскільки сайт не займається комерцією. Користування інтернет-порталом є відкритим і повністю безкоштовним. Адміністрація ресурсу не несе відповідальності за можливу шкоду, яка може виникнути у разі використання цього сайту користувачами.

Інформація, що розміщена на сайті lipovec-rada.org.ua має тільки описовий характер, і не є закликом до гри на реальні гроші. Представлені інформаційні матеріали створені для осіб, які досягли повноліття, і проживають у країнах, де азартні ігри та подібна діяльність не заборонені законом. Під час використання нашого сайту варто зважати на чинне законодавство вашої країни та уникати його порушення. Якщо існують будь-які обмеження, рекомендуємо вийти із нашого сайту.

Правила користування

Відкритий доступ до представленого інтернет-порталу не дає можливості адміністрації здійснювати контроль за процесом використання безкоштовних слотів, тому всю відповідальність бере на себе користувач.

Основною метою нашого сайту є ознайомлення користувачів з безкоштовними пропозиціями розробників грального програмного забезпечення і надання можливості їх випробування, оскільки ми просто надаємо інформацію та можливість ознайомитися з іграми. Це не є пропагуванням ігрового режиму на гроші, а представлені демо-версії ігор мають на меті тільки оцінювання і тестування.

Завданням команди сайту є демонстрація того, що гра в азартні ігри – це лише один із варіантів розваги та релаксу, а не можливість заробити гроші. Відвідувачі вільні приймати рішення щодо розпорядження наданими даними самостійно. Тому адміністрація не може бути відповідальною за втрачені шанси чи будь-які неприємності через порушення правил використання представлених матеріалів чи інші непорозуміння.

Незнання правил використання даного ресурсу не знімає особистої відповідальності, а користування означає погодження із встановленими правилами. Якщо користувач не згоден із правилами або дотримується відмінних світоглядних переконань, то йому краще залишити сайт.

Інтернет-порталом може користуватися повнолітня особа, якщо це не йде у розріз із чинним законодавством її країни проживання. Усі програмні засоби використовуються лише з ознайомчою метою.

Інформація, яка знаходиться на сайті lipovec-rada.org.ua, призначені тільки для ознайомлення користувачів із програмним забезпеченням розробників ігрових автоматів та новинами галузі. Права на матеріали знаходяться під захистом авторського права, їх розповсюдження будь-яким чином чи копіювання забороняється.

Адміністрація уповноважена змінити дані правила у будь-який момент і такі зміни набирають чинності з моменту їх публікації в новому вигляді.

© Copyright 2023 lipovec-rada.org.ua | Ігрові автомати