Home » Ігровий автомат Полунички (Fruit Cocktail)

Ігрові автомати Клубнічка користувалися широкою популярністю ще в наземних гральних закладах у 90-х роках. З появою віртуальних казино розробник Igrosoft створив онлайн-версію цього культового автомата. Попри простий функціонал і нехитрі правила, Fruit Cocktail продовжує займати провідні позиції на ігровому ринку.

Характеристики грального автомата Клубнички

Слот відрізняється простим, але барвистим оформленням. Інтерфейс виконаний у яскравих відтінках, задній план має темно-синє забарвлення. Задоволення від гри збільшує приємний звуковий супровід. Ігровий автомат наділений 5 барабанами. У розпорядженні геймера 9 ліній виплат. Інші важливі характеристики наведені у таблиці нижче:

😎 Провайдер

Igrosoft

⚙️ Рік випуску

2009

🔗 RTP

95%

💸 Волатильність

Середня

💰 Мінімальний депозит

1 грн

🏆 Бонусна Гра

Є

📱 Мобільна версія

Є

Запустити слот Клубнички можна з будь-якого пристрою, який забезпечує вихід в інтернет. Є можливість спробувати свої сили та випробувати стратегії у демо-режимі.

Характеристики грального автомата Клубнички

Як грати в ігровий автомат Fruit Cocktail

Ігрове поле складається з 15 осередків (по 5 вікон у три ряди). Виграші зараховуються після появи на одній з оплачених ігрових ліній однакових картинок (ягід та плодів), починаючи з першого барабана. Призовий ланцюжок може складатися з 3, 4 або 5 однакових зображень. Розмір виграшу залежить від коефіцієнта символу та ставки. Передбачено також автоматичний режим гри.

Внизу екрана розташована панель керування. Щоб запустити слот, гравець виконує такі стандартні дії:

  1. Встановлює кількість активних ліній за допомогою регуляторів +/- біля опції “Lines”.
  2. Робить ставку на вибрані лінії у вкладці “Bet/Line”.
  3. Активує обертання барабанів за допомогою кнопки “Start” і чекає зупинки спинів.

Бонусний раунд автоматично запускається при випаданні на барабанах трьох і більше зображень полуничок у будь-яких осередках. Відкривається окреме вікно, де зображено три барабани та сітка із символами по периметру. Відбувається одночасне обертання барабанів та переміщення підсвітки по периметру.

У разі збігу зображень гравець отримує винагороду. Розмір виграшу залежить від типу символу. А кількість раундів залежить від кількості полуничок, які випали в основній грі. Раунд завершиться, коли підсвітка зупиниться на одному з написів “Exit”.

Ризикова гра дає можливість подвоїти наявний виграш вдвічі. При її запуску гравець бачить на екрані 5 карт. Першу відкриває круп’є, другу – гравець. Якщо карта гравця має вищу гідність, він перемагає.

Комбінації та виграші ігрового автомата

Fruit Cocktail слот наділений кількома базовими символами. Коефіцієнт для розрахунку виплат варіюється в межах:

  • від х2 до х10 для вишень;
  • від х3 до х20 для персика;
  • від х5 до х50 для лимона;
  • від х10 до х100 для яблука;
  • від х20 до х200 для груші;
  • від х30 до х500 для кавуна.

Полуничка приносить множник х5000 за 5 появ. Крім того, вона запускає бонус-раунд. Чаша коктейлю замінює знаки, яких бракують при складанні виграшних комбінацій. Останній знак також здатний збільшувати ставку у 2000 разів за умови, якщо з’явиться 5 разів у будь-яких осередках.

Особливості грального автомата Клубнички

Важливими особливостями слота є наявність бонусного раунду та ризик-гри. Fruit Cocktail має три спеціальні символи – скаттер (логотип слота), бонусний знак (полуничка) та вайлд (чаша коктейлю).

Клубничка слот сподобається любителям щедрих виплат. Що стосується мінусів, варто відзначити застарілий інтерфейс та незначну кількість функцій.

Як виграти в Fruit Cocktail: рекомендації та поради

Гра досить прибуткова, але важливо знати секрети, які збільшують шанси на виграш. Робіть невеликі ставки та проводьте у грі досить багато часу. У разі успіху поступово підвищуйте ставку. Не захоплюйтесь, щоб не програти весь банкрол. Шанс на великий виграш забезпечить участь у ризиковій грі та бонусному раунді.

Висновок

Fruit Cocktail – це універсальна гра, яка підійде як новачкам, так і досвідченим любителям азарту. Чекати від цього легендарного слота сучасного оформлення не варто, але гравців порадує легка атмосфера та щедрі виплати.

Поширені питання про ігрові автомати Fruit Coctail

❓ Чи можна грати у Клубнички без депозиту?
Так, слот можна запустити у демо-режимі. Випробувати його безкоштовно варто для відточування стратегій.
❓ Чи можна грати у Клубнички з мобільного?
Так, слот може відкриватись на будь-якому пристрої.
❓ Який знак дає найбільший виграш?
Найбільш виграшний символ – логотип слота (х5000). Також цінується чаша коктейлю – доповнює будь-яку призову комбінацію (крім скаттерів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Recent Posts

    Recent Comments

    Немає коментарів до показу.
    © Copyright 2023 lipovec-rada.org.ua | Ігрові автомати