Home » Ігровий автомат Мавпи (Crazy Monkey)

Слот Crazy Monkey переносить гравців у захоплюючу подорож тропічним лісом. Гра була випущена у 2002 році, але вона досі затребувана завдяки високій віддачі, а також простоті та зручності використання. Перш ніж запустити автомат Crazy Monkey на реальні гроші, спробуйте гру у демо-режимі, вивчіть основні характеристики, сюжет, символи та інші важливі моменти.

Характеристики грального автомата Мавпи

У грі переважають яскраві відтінки, які асоціюються з місцем проживання тварини. Символи відповідають тематиці джунглів. Для зручності навігації розробники створили інтуїтивно зрозуміле меню, яке дозволяє зручно орієнтуватися у грі. У таблиці нижче зібрані основні характеристики слота Мавпи:

😎 Виробник

Igrosoft

⚙️ Рік випуску

2002

🔗 RTP

96%

💸 Волатильність

Середня

💰 Мінімальний депозит

1 грн

🎰 Кількість ігрових ліній

9

🏆 Бонусна гра

Є

📱 Мобільна версія

Є

У ігрові автомати грати безкоштовно мавпочки можна практично в будь-якому віртуальному казино. Слот має локалізований інтерфейс. Кнопками у грі є:

  • Автогра – автоматичне прокручування барабанів;
  • Ставка – зміна ставки гравця;
  • Старт – одне прокручування;
  • Макс ставка – дозволяє виставити максимальну суму для прокручування;
  • Довідка – розділ містить додаткову інформацію про слот, всі комбінації та правила;
  • 1, 3, 5 ліній … – виставлення бажаної кількості ліній;
  • Ризик – активація гри на ризик;
  • Забрати – скасування гри на ризик та отримання виграшу.
Характеристики грального автомата Мавпи

Є додаткові кнопки для встановлення повноекранного режиму та регулювання звуку. Ігрові автомати Крейзі Манкі порадують гравців наявність бонусної, супер та ризик гри.

Як грати в ігровий автомат Crazy Monkey

Сюжет гри доволі простий – мавпа потребує допомоги для подолання всіх перешкод, натомість вона обдаровує гравця різними подарунками. Якою виявиться винагорода, залежить від удачі та комбінації котра випаде.

У бонусному раунді пропонується смикнути за одну з п’яти мотузок – за кожною з них ховається якийсь предмет. Якщо пощастить, випадуть банани, і бонусна гра продовжиться. Якщо впаде цегла, раунд закінчиться.

Якщо гравець вдало потягне всі мотузки, він переходить у другий етап (супер-гру). У ньому необхідно вибрати одну із двох картонних коробок. У разі успіху гравець отримає грошовий приз.

Комбінації та виграші ігрового апарату

Більшість символів в ігрових автоматах Мавпи відповідають тематиці джунглів – банани, ананас, лев, змія, метелик. Найбільший прибуток гравцю приносить спеціальний знак із логотипом “Crazy Monkey”. Таблиця виплат виглядає наступним чином:

Символ

3

4

5

Метелик

X2

X3

X10

Банани

X3

X5

X20

Змія

X5

X10

X50

Ковадло

X10

X30

X100

Ананас

X20

X50

X200

Лев

X30

X100

X500

Череп (маска)

X100

X500

X2000

Крейзі Манкі

X200

X1000

X5000

Ще одним спеціальним знаком ігрового автомата є “Череп” (Wild). Він замінює будь-який інший символ, щоб у гравця вийшла виграшна комбінація. Крім того, гравцеві може випасти мавпочка (скаттер) – три такі символи запустять бонусну гру.

Особливості грального автомата Мавпи

У Крейзі Манкі гра може йти до 9 ліній. Важливою особливістю ігрового автомата є двоетапна бонусна гра. Ризик-гра дарує шанс збільшити суму, отриману з комбінації, у кілька разів. Для цього гравець повинен вибрати одну з чотирьох карт – вона повинна бути вищою за ту, яку показує круп’є.

Фриспіни у симуляторі відсутні. Доступний джекпот – сума, яка у багато разів перевищує ставку. Також великі суми розігруються в другій фазі бонусної гри.

Корисні поради, як виграти в Crazy Monkey

Щоб збільшити свої шанси на виграш, робіть маленькі ставки. Завдяки невеликим вкладенням можна потрапити на Джекпот і виграти велику суму. У разі успіху можна поступово підвищувати ставку. Важливо не захопитися, щоб не програти весь свій банкрол.

Також слід спочатку спробувати грати у режимі демонстрації. Демо-версія дозволяє ближче ознайомитись з функціоналом слота та безкоштовно випробувати стратегії.

Висновок

Ігрові автомати обезьянки – знахідка як для досвідченого гемблера, так і новачка. Це слот із високою віддачею та щедрими бонусами. Розробник надав гравцям всі шанси для отримання значних грошових призів.

Поширені питання про ігрові автомати Crazy Monkey

❓ Чи є у Крейзі Манкі фриспіни?
Ні, в цьому слоті немає можливості активувати безкоштовні обертання.
❓ Як перейти до бонусного раунду?
Ключем до бонусної гри є випадання трьох спецсимволів (мавпочок).
❓ Чи є у грі демо-режим?
Так, випробувати слот безкоштовно рекомендується для відточування стратегій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© Copyright 2023 lipovec-rada.org.ua | Ігрові автомати